Autoschade

Blijf baas over uw eigen voertuig !

Schade aan uw voertuig is al vervelend genoeg. Het laatste waar u dan op zit te wachten is gezeur met de verzekering. Echter deze verzekering zeurt niet voor niets. Zij proberen u de richting op te sturen die zij bepaalt hebben voor hun klanten.

Bij het melden van de schade bij uw verzekeringsmaatschappij zullen zij u doorsturen naar een herstelbedrijf die is aangesloten bij hun maatschappij ( deze herstelbedrijven staan ook vermeld op de groene kaart ).

Met deze herstelbedrijven hebben de zij collectieve afspraken over prijzen, onderdelen, leenauto’s en eigen risico. De kwaliteit van de schade reparatie kan minder worden door de prijsdruk bij deze herstelbedrijven.

Gelukkig kan de verzekeringsmaatschappij u NOOIT sturen als het een verhaalschade betreft. ( een verhaalschade is een schade waar uzelf geen schuld aan heeft ). Bij een verhaalschade is er NOOIT sprake van een eigen risico en het wel of niet vergoeden van een leenauto. U moet schadeloos gesteld worden. U mag dan ook zelf kiezen waar u uw voertuig laat herstellen.

Voor meer informatie kunt u altijd even bij ons langs komen.