Over ons

Hoi,

Ik ben Pascal, eigenaar van schade- en spuitbedrijf Kloosterman. Sinds 2010 zijn wij gevestigd aan de Goorsestraat in Sint-Isidorushoeve ( gemeente Haaksbergen ). Hiervoor hebben wij 9 jaar aan de Binnenveldweg gezeten.

Voordat ik voor mezelf begon heb in vanaf mijn 14de jaar bij een spuitbedrijf gewerkt. Ik ben daar begonnen als mannetje van alles en uitgegroeid tot 1ste autospuiter. Tijdens mijn werk heb ik diverse avondscholen gevolgd om mij te specialiseren in het vak (auto) spuiter. Zelfs nu ben ik nog niet uitgeleerd, de wereld staat niet stil en om bij te blijven met bijvoorbeeld Hybride auto’s volg ik nog regelmatig cursussen.

Achter het bureau zitten is niet echt mijn ding en daarom heb ik hulp gekregen van Dianne.  Dianne zit 4 dagen in de week achter de pc en zorgt dat de boekhouding, de calculaties, de uren-administratie en alle andere administratieve rompslomp goed verloopt.

Ook in de werkplaats kan ik niet alles alleen en hebben we een leuk team opgebouwd. Ons “basis” team bestaat uit een plaatwerker, een spuiter en ik zelf en daarnaast hebben wij nog onze hulptroepen op oproepbasis en tijdens vakantie’s.

Bij ons is het nooit saai omdat we niet alleen auto’s voorzien van een “zo goed als nieuw” sticker maar wij hebben ons ook gespecialiseerd in het spuiten van keukens, kasten, deuren, machines, landbouw voertuigen, kranen, radiatoren. Eigenlijk alles waar verf op kan kan bij ons gespoten worden. Hoogglans is een van onze vakgebieden mede door een super werkende spuitcabine, die aan alle eisen voldoet.

Een andere specialiteit en passie is OLDTIMERS. Het is mooi om te zien dat er mensen zijn die zo verliefd zijn op hun oldtimer. Om samen met de eigenaar een schema te maken van de/montage tot aflevering en dan samen tot een top eindresultaat te komen geeft je heel veel voldoening. De eigenaar kan altijd komen kijken en eventueel zelfs een beetje sleutelen aan zijn voertuig in onze werkplaats. Zo zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Kortom; Mijn lijfspreuk is “Persoonlijke benadering en alleen kwaliteit” wil je dit ook zelf ervaren kom dan gewoon een keertje kijken. Je bent welkom van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en zaterdags van 9.00 tot 12.30 uur.

Misschien tot ziens.